تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
شایع ترین دلایل مراجعه به پزشک ارتوپد چیست؟

شایع ترین دلایل مراجعه به پزشک ارتوپد چیست؟

يکشنبه 25 تير 1402
20:15
اطلاع مگ

 


افراد برای کدام بیماری ها بیشتر به پزشک ارتوپد مراجعه می کنند؟

متخصص کایروپراکتیک به توانبخشی، تشخیص، درمان و پیشگیری از برخی مشکلات در سیستم عصبی کمک می کند. در صورت وجود مشکل در بخش استخوان، مراجعه به پزشک خوب ارتوپد ضروری است تا با معاینات دقیق و به موقع از شیوع بیماری جلوگیری شود.

استئوپات کیست؟

جراح ارتوپد آسیب های سیستم اسکلتی عضلانی را درمان می کند. سیستم اسکلتی عضلانی از استخوان ها، ماهیچه ها، رباط ها، تاندون ها، مفاصل و اعصاب تشکیل شده است. این شاخه از پزشکی اولین بار برای درمان کودکان مبتلا به بیماری های شدید و ناتوان کننده ایجاد شد.

اگر در زندگی خود از درد مفاصل یا آسیب شدید به سیستم اسکلتی عضلانی رنج برده اید، احتمالاً به متخصص ارتوپدی مراجعه کرده اید. پزشکان ارتوپد در زمینه تشخیص و درمان تخصصی و درمان بیماری های مربوط به این بافت ها تخصص بالایی دارند.

استخوان چیست؟

همانطور که گفتیم پزشک ارتوپد با بیماری های مربوط به سیستم اسکلتی سروکار دارد. ارتوپدی شاخه ای از پزشکی است که متخصص داخلی می تواند با ادامه تحصیل در سطح فوق تخصصی به آن دست یابد. این شاخه از پزشکی بر روی سیستم اسکلتی عضلانی تمرکز دارد.

در مراکز تخصصی، پزشک ارتوپد می تواند به عنوان بخشی از تیم درمان ارتوپدی فعالیت کند. این تیم شامل متخصصان ارتوپدی، دستیاران پزشک، پرستاران، متخصصان کار و فیزیوتراپی و مربیان ورزشی است.

گلو درد

گردن درد یکی از شایع ترین مشکلاتی است که اکثر افراد حداقل یک بار در زندگی خود آن را تجربه می کنند. برخی از عادات بد باعث مشکلات گردن، ماهیچه ها و رباط ها می شود و هر یک از این آسیب ها می تواند باعث درد شدید گردن شود.

ستون فقرات در گردن دارای هفت مهره و دیسک بین مهره ای است که وزن سر و حرکات مختلف آن را بر عهده دارند.

هر مشکلی که در استخوان ها، ماهیچه ها و اعصاب گردن ایجاد شود باعث درد در گردن، بازو یا شانه می شود.

عوامل زیادی باعث درد گردن می شوند که برخی از آنها عبارتند از:

حالت خواب

وضعیت نادرست خوابیدن و استفاده از بالش های خیلی سفت یا خیلی ضخیم می تواند به گردن فشار وارد کند و در نتیجه باعث درد گردن شود.

سخت کوشی و ورزش

در حین کار یا ورزش، قسمت بالایی بدن و بازوها ممکن است به درستی حرکت نکنند و باعث گردن درد و آسیب شود.

گردن را فشار دهید

در طول یک کار مشخص، فشار و تمرکز یک کار می تواند باعث کشیدگی عضلات سر، گردن و شانه شود.

بیماری های مختلف

بیماری های خاصی مانند تنگی کانال نخاعی، آرتریت گردن، مننژیت و آنفولانزا باعث التهاب در گردن شده و مشکلات زیادی را ایجاد می کند.

علاوه بر موارد ذکر شده در این بخش، بسیاری از بیماری ها و مشکلات دیگر می توانند گردن، عضلات و استخوان های آن را تحت تاثیر قرار دهند. در صورت بروز هر گونه علائم درد، بهتر است در اسرع وقت از ارتوپد کمک بگیرید.

دیسک کمر

ستون فقرات بدن به صورت قطعاتی که مانند دانه های تسبیح در کنار هم قرار گرفته اند برای حرکت و حرکت بهتر بدن ساخته می شود. برای جابجایی بهتر این قسمت ها از قطعاتی به نام دیسک تشکیل شده اند، داخل این قسمت ها ماده ای ژلاتین مانند وجود دارد که باعث می شود این قطعات با یکدیگر بهتر حرکت کنند.

دیسک کمر یا شکستگی اغلب در افراد میانسال اتفاق می افتد، این بیماری ماه ها و حتی سال ها درد زیادی در ناحیه کمر و اندام های تحتانی ایجاد می کند و حتی با بهبودی نسبی، درد مزمن باقی می ماند.

وقتی دیسک پاره می شود و بیرون می آید، مردم به آن مشکل دیسک کمر می گویند. مهمترین علائم فتق دیسک کمر عبارتند از:

درد موضعی در ناحیه کمر که ممکن است در برخی بیماران وجود نداشته باشد.

درد به ساق پا سرایت می کند که یکی از مهم ترین علائم دیسک است.

ضعف و بی حسی در پاها به خصوص پشت زانو و بی حسی و ضعف از علائم این مشکل است.

علائم شایع عبارتند از احساس سوزش در کف پا، بی حسی و گزگز در پا.
 

پس از معاینه ارتوپدی، پزشک محل و شکل درد را با استفاده از اسکن MRI، آنالیز نوار عصب و عضله و بسیاری از روش های مختلف تشخیصی دیگر برای درد کمر و پا تشخیص می دهد. روش های درمانی

آرتروز

یک مفصل در محل اتصال دو استخوان قرار می گیرد. مفاصل با یک بافت محافظ به نام غضروف پوشیده شده اند. آرتریت زمانی رخ می دهد که غضروفی که استخوان ها را به هم متصل می کند از بین می رود.

آرتریت یکی از شایع ترین بیماری های مزمن مفصلی است که به عنوان یک بیماری پیشرونده دارای پنج مرحله مختلف است. در مرحله اولیه، مفصل کاملا طبیعی است، اما در مرحله چهارم آرتروز بسیار شدید می شود و بیشتر افراد فقط به مرحله چهارم پیشرفت می کنند و پس از آن درد برای مدت طولانی ادامه می یابد.

در افراد مبتلا به آرتریت شدید، اصطکاک بین استخوان ها وجود دارد که با تشدید درد، علائمی را ایجاد می کند:

افزایش تورم و التهاب

مقدار مایع سینوویال را در مفصل افزایش می دهد، مقدار طبیعی این مایع اصطکاک را کاهش می دهد. اما با افزایش آن، مفاصل متورم می شوند.

افزایش درد

افزایش درد زیاد است، افراد در هنگام استراحت درد شدیدی را تجربه می کنند.

کاهش دامنه حرکتی

به دلیل سفت شدن یا درد مفاصل، دامنه حرکت به میزان قابل توجهی کاهش می یابد و انجام فعالیت های روزانه دشوار می شود.

یک اتصال ناپایدار

مفاصل ثبات خود را از دست می دهند و به عنوان مثال، آرتریت شدید زانو باعث قفل شدن زانوها یا حرکات ناگهانی در زانو می شود.

آرتروز در قسمت‌های مختلف بدن رخ می‌دهد و هر قسمت را به شیوه‌ای خاص درگیر می‌کند. از انواع آرتروز می توان به آرتروز دست، آرتروز مفصل ران، آرتروز زانو، آرتروز گردن، آرتروز ستون فقرات اشاره کرد.

آسیب های ورزشی

آسیب های ورزشی معمولاً هنگام ورزش یا شرکت در رویدادهای ورزشی رخ می دهد. کودکان بیشتر در معرض آسیب های ورزشی هستند، زیرا آشنایی کافی با انواع حرکات ورزشی ندارند.

هنگام ورزش، افراد ممکن است دچار انواع آسیب شوند، برای دانستن برخی از آنها را بررسی می کنیم:

خستگی عضلانی

یکی از شایع ترین آسیب ها، کشیدگی عضله و تاندون است که در اثر فعالیت بیش از حد ایجاد می شود.

پیچ - پیچیدن

ربات ها ممکن است در اثر حرکت اشتباه بشکنند یا بشکنند. تورم مچ پا معمولاً یکی از شایع ترین مشکلات است. اما گاهی اوقات دردهای زانو، بازو و زانو نیز بروز می کند. رگ به رگ شدن دردناک‌تر است و بهبودی طولانی‌تر از کشیدگی طول می‌کشد.

آسیب های زانو

زانو مفصل پیچیده ای است که در بیشتر ورزش ها باید بتواند استرس را تحمل کند. آسیب های زانو شامل پارگی غضروف، دررفتگی، شکستگی و پارگی قدامی است که همگی می توانند باعث درد شدید در زانو شوند و گاهی باعث زمین خوردن بازیکن شوند.

خراب کردن

ورزش های با ضربه زیاد می توانند باعث آسیب هایی مانند شکستگی دست و پا شوند که بسیار دردناک هستند و به هفته ها درمان نیاز دارند.

شایع ترین بیماری ها هنگام مراجعه به پزشک ارتوپد چیست؟

برای هر یک از این مشکلات، از جمله آسیب های ورزشی، آرتریت، فتق دیسک کمر، گردن درد و سایر مشکلات رایج ستون فقرات، پس از معاینه کامل با کمک هایی مانند تصویربرداری و MRI ضروری است که با متخصص ارتوپدی مشورت کنید. بهترین درمان را برای فرد در نظر بگیرید.
 

بیشتر بخوانید: https://pezeshke-shahr.com/ارتوپدی/متخصص-ارتوپدی-در-شیراز/


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 287 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به اطلاع مگ است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|