تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
همه در یک چیست؟ کاربرد آن چیست؟

همه در یک چیست؟ کاربرد آن چیست؟

سه شنبه 28 شهريور 1402
11:54
اطلاع مگ



تعریف همه کاره:

All-in-one به معنای "همه در یک" است. اصطلاح "همه در یک" در محاسبات به این معنی است که تمام قسمت های رایانه در یک واحد، یعنی مرورگر، ترکیب می شوند. به عبارت دیگر کامپیوترهای همه کاره سیستم های کامپیوتری هستند که جعبه های بزرگ و حجیم کامپیوتر را حذف کرده و تمام اجزای آن را پشت مانیتور قرار می دهند.

در نگاه اول، All In One فقط یک مانیتور با ماوس و کیبورد است، اما وقتی این را بدانید، از اینکه اجزای این کامپیوترها چقدر بادوام و قدرتمند هستند، شگفت زده خواهید شد.

امروزه در بازار می توان یک دستگاه All-in-one بدون کیس با سخت افزار بسیار قدرتمند پیدا کرد، به طوری که حتی از یک کامپیوتر معمولی (کامپیوتر) قدرتمندتر اما ارزان تر است.

کامپیوترهای همه کاره به زودی جایگزین کامپیوترهای رومیزی ساده ای خواهند شد که همه می شناسیم. در واقع یک کامپیوتر همه کاره یا کامپیوتر برای همه منظورها از نظر ظاهر و ساختار بین لپ تاپ ها و کامپیوترهای قدیمی بزرگ و حجیم حد واسط است. به عبارتی این دستگاه از نظر فشردگی و سازماندهی شبیه به لپ تاپ بوده و از نظر ظاهری محصولی مشابه کامپیوترهای رومیزی است. در برنامه All-in-One کیس های مورد استفاده در کامپیوترهای رومیزی قدیمی که حجیم و سنگین بودند و جابجایی آنها سخت بود و فضا را اشغال می کردند کنار گذاشته شده است. این به کاربرانی که به دنبال دستگاهی زیبا و جمع و جور با قابلیت‌های بالا هستند اجازه می‌دهد تا محصول مناسب را در میان همه بیابند.

همه در یک برنامه:کامیپیوتر همه کاره

با خرید مولتی کاره دیگر نیازی به خرید مانیتور مجزا با کیس ندارد. رایانه های چند منظوره در ادارات و سازمان ها، بانک ها، مراکز آموزشی، مصارف خانگی و ... استفاده می شود و آنها را مدرن می کند. این دستگاه ها قاب و اسپیکر مجزا ندارند و گاهی دارای صفحه نمایش لمسی هستند. اکثر آل این وانت ها دارای اسپیکر داخلی، دوربین وب، پورت USB و HDMI هستند.از کارت حافظه پشتیبانی می کنند.همه این ون ها ساخت برندهای مختلف HP, Dell, Msi, Asus, Lenovo هستند... در ادامه مطلب ما به شما در مورد مزایا و معایب "همه در یک" می گوید.

مزایای همه کاره:

- بدون سیم کشی مزاحم اضافی.

• چون کیس ندارند فضای کمتری را اشغال می کنند.

• سبک هستند و حمل آن آسان است.

• تنظیم All in One بسیار آسان و سریع است، ما فقط به یک ماوس و صفحه کلید نیاز داریم.

• کاهش مصرف برق

معایب همه:

• قیمت بالای دستگاه all in one از معایب آن است. به همین دلیل شرکت های تولیدی سعی کرده اند دستگاه های همه کاره با سخت افزار ضعیف تری تولید کنند تا هزینه های خرید خود را برای کاربران کاهش دهند.

• محدودیت در به روز رسانی

• در صورت تعمیر، هزینه تعمیر بسیار بالاست

نوع همه کاره:

آل این وان در دو نوع تماسی و غیر تماسی تولید می شود. لوله های همه کاره برای مغازه ها و لوله های غیر تماسی برای دفاتر، بانک ها، شرکت ها، املاک، آژانس های مسافرتی و ... استفاده می شود.

در دسته ای دیگر، all-in-one ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد: تین کلاینت ها (با سیستم عامل ویندوز) و زیرو کلاینت ها (نیاز به سرور).

در زیر آل این وان ها را با رایانه های شخصی و لپ تاپ ها مقایسه می کنیم. نمایندگی رسمی ایسوس

 

مقایسه all-in-one با کامپیوتر و لپ تاپ:

همانطور که گفته شد، همه این حمام ها فضای کمتری را نسبت به کامپیوترها اشغال می کنند. همچنین با حذف سیم های غیر ضروری، میز تحریری زیبا و شیک به دست خواهید آورد. برای انجام کارهای پیچیده با گرافیک بالا به رایانه های شخصی نیاز داریم و رایانه های همه کاره برای این کار مناسب نیستند. به علاوه، جابجایی به رایانه آسان است. در مورد لپ تاپ، شایان ذکر است که سطح عملکرد پردازشی آن مشابه آل این وان است، تنها تفاوت آن اندازه صفحه نمایش این لپ تاپ نسبت به صفحه نمایش آل این وان است. . رایانه های همه کاره معمولاً در اندازه های صفحه نمایشی بین 20 تا 27 اینچ فروخته می شوند، در حالی که لپ تاپ ها معمولاً به صفحه نمایش های 17 اینچی یا کوچکتر محدود می شوند. اکنون بسته به نوع کاربری و درآمد خود می توانید یک آل این وان یا لپ تاپ و کامپیوتر بخرید.

با تماس با کارشناسان فروشگاه کامپیوتر کوچک می توانید به راحتی یک کامپیوتر کوچک مناسب برای استفاده خود را با قیمتی ارزان خریداری کنید.

 

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 2722 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به اطلاع مگ است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|